Social advertising

Jouw doelgroep snel bereiken én activeren? Social advertising is zeer effectief. Op basis van jouw doelgroep en doelstellingen zetten wij graag een social media campagne voor je op, of adviseren hierover.

In een tijd waarin velen de dag beginnen en eindigen met social media - het lijkt voor sommigen bijna een eerste levensbehoefte - kan je je hier als zelfrespecterend bedrijf niet aan onttrekken. Veel (vrije) tijd wordt online gespendeerd, op social media als Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter en LinkedIn. Waar je in de fysieke wereld letterlijk voetsporen achterlaat, is jouw spoor ook online te traceren in de vorm van data. Deze data is zeer nuttig en bruikbaar voor onder andere social advertising, want deze maakt het mogelijk zeer gericht op een bepaalde doelgroep te adverteren.

Streven naar relevantie op sociale kanalen

Ook hier is het streven naar relevantie van groot belang. Blijkt uit de bereiksanalyse en fanbase-analyse dat jouw potentiële klanten in grote getale op Instagram aanwezig zijn? Dan wordt dat sociale medium de focus van de campagne. Dáár posten we berichten en stories, activeren we advertenties en gaan we de interactie aan met een relevante groep consumenten.

Social advertising: snel bereik, snelle activatie

Deze manier van adverteren is populair en niet voor niets: sociale kanalen zijn effectieve marketingkanalen gebleken, waar je met de juiste boodschap jouw doelgroep snel kunt bereiken én aansporen tot actie. Over de keuze voor het juiste kanaal en de te hanteren boodschap adviseren we graag. Onze social-specialisten helpen bij het uitdenken, opzetten en uitvoeren van doeltreffende social media-campagnes.

Services