RTB, display & video advertising

Via Real Time Bidding (RTB) wordt jouw advertentie uitsluitend getoond aan consumenten die binnen de doelgroep vallen en voor wie jouw boodschap dus relevant is. Dit wordt vastgesteld op basis van onder andere cookies en big data, maar daar hoef jij je hoofd niet over te breken: onze RTB-specialisten analyseren en zorgen voor de beste campagneresultaten.

Bij programmatic inkoop door middel van Real Time Bidding (RTB) wordt real-time en geautomatiseerd geboden op advertentieruimte om één specifieke advertentie te tonen aan iemand binnen de doelgroep. In een notendop bepaalt een algoritme wat de beste online posities zijn om jouw potentiële klant met jouw boodschap te confronteren. Via het RTB-systeem wordt deze advertentieruimte automatisch - via biedingen - opgekocht.

Real-time data? Real-time effect!

Het online gedrag van consumenten wordt constant geregistreerd en geanalyseerd door onder andere cookies en big data. Een analyse van dit online gedrag bepaalt of iemand aan het juiste profiel voldoet voor jouw awareness campagne. Je kunt je voorstellen dat dit een uiterst effectieve manier is om te zorgen voor relevantie én effect van jouw campagne.

Performance marketing: de best werkende strategie wordt ingezet

Andere voordelen zijn het flexibele budget waarmee wordt gewerkt en optimalisatie op basis van de verschillende targetingstrategieën waarmee we experimenteren. De strategie met het beste resultaat wordt logischerwijs vaker ingezet. Performance marketing heet dat.

Programmatic buying, persoonlijk contact

RTB klinkt misschien wat complex en het is inderdaad een vak apart, maar deze methode kent voor onze RTB-specialisten geen geheimen. Zij beschikken over het analytische inzicht en de specialistische, en technologische kennis die nodig is om de beste campagneresultaten te behalen. En ja, deze belofte kunnen we hard maken met data!

Video Advertising: informatie met grote impact

Je hebt geen gigantische budgetten meer nodig om een impact te maken met bewegend beeld. Zowel qua creatie als inzet zijn er veel mogelijkheden voor het succesvol inzetten van video als onderdeel van je mediastrategie. Waarom zou je het doen? Allereerst omdat bewegend beeld een grote aantrekkingskracht heeft. Het ‘lineaire’ tv-kijken neemt af, het on demand kijken (Netflix, uitgesteld kijken via NPO Start) neemt toe. Of dat kijken op mobiel, tablet of tv gebeurt, is velen om het even. Video wordt dus op verschillende manieren geconsumeerd, maar de impact blijft hetzelfde.

Services