Influencer marketing

Influencers zijn niet meer weg te denken uit je timeline en influencer-marketing is hot! Ook hier geldt dat relevantie, maar ook authenticiteit essentieel is voor succesvol bereik van jouw doelgroep. Welke influencer kan het beste jouw boodschap verkondigen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste match.

Vroeger waren het de (inter)nationale sterren die en masse hun grote schare fans inspireerden met hun keuze voor kledingmerken, voedingsmiddelen, make-up, literatuur, enzovoorts. Anno nu kan iedereen de ster van zijn eigen niche zijn, door hier via social media veel over te berichten. Degenen die geloofwaardig zijn, veel relevante posts delen en/of om andere redenen aantrekkelijk zijn voor een grote groep mensen, schoppen het tegenwoordig tot influencer.

Influencers hebben een groot bereik waar jij van kunt profiteren

Met vaak duizenden volgers over de hele wereld hebben ze dagelijks een bereik waar jij als bedrijf van kunt profiteren!

Influencer marketing: goed voorbeeld doet volgen

Het mag duidelijk zijn: influencers zijn hot, dus influencer-marketing is dat ook. Hoe zet je dit in? Dat hangt helemaal af van je doel, doelgroep en de boodschap die je te brengen hebt. Die moet uiteraard aansluiten bij de interesses en waarden van de betreffende influencer. Voor jou is dat misschien zoeken naar een naald in een hooiberg, maar voor ons niet. Wij helpen je bij het vinden van de juiste match. We bepalen een doeltreffende strategie die optimaal gebruikmaakt van de autoriteit van de influencer én als doel heeft om awareness te creëren onder de juiste doelgroep. Zij maken kennis met jouw merk en/of product, worden eraan herinnerd of worden actief gestimuleerd het te testen of te kopen. Omdat ze met jouw boodschap worden geconfronteerd via iemand die ze als autoriteit zien, is deze vorm van marketing relevant en effectief.

Services