Digitale strategie & planning

Wat wil je bereiken, hoe en wanneer? Dat stellen we in deze fase vast. Op basis van de KPI’s (kritieke prestatie indicator) wordt een optimale mediamix samengesteld. Live campagnes optimaliseren we continu, voor het beste resultaat tegen de laagste kosten.

Op basis van jouw doelgroep, (organisatie)doelen en planning stellen we een online advertising strategie op die hier naadloos bij aansluit. Samen stellen we de KPI’s van de campagne vast: dat is het startpunt. Onze specialisten adviseren vervolgens over de optimale mix van owned, earned en paid media. Deze geïntegreerde media-aanpak garandeert het best mogelijke resultaat. Na akkoord op de advertising strategie, de mediamix en de te hanteren planning, gaan we aan de slag! Onze experts campagnemanagement duiken in de inhoud en creëren awareness voor je merk.

Campagnemanagement: awareness, optimaliseren en rapporteren

Na controle van alle input en materialen, zetten onze campagemanagers de campagne op. Onze campagnemanagers zijn specialisten in programmatic buying, influencer marketing, social marketing, display advertising, Google AdWords en Search Engine Advertising (SEA). Afhankelijk van de mediamix gaan ze daarmee aan de slag. Met de start - of ‘livegang’- van een campagne begint het pas echt, het creëren van aandacht.

We optimaliseren online campagnes continue

Het verloop van de campagne is zo dynamisch als je mag verwachten van online advertising. Monitoring is aan de orde van de dag en op basis daarvan wordt de campagne constant geoptimaliseerd. Dat is van belang voor het bereik en effect van de campagne en bovendien zeer kostenefficiënt. Het mag duidelijk zijn: binnen een online campagne gebeurt dagelijks genoeg. Daar houden we je uiteraard graag van op de hoogte. Met behulp van IDEM – onze tool die campagnedata realtime vergelijkt met de gestelde KPI’s - rapporteren we op afgesproken momenten onze bevindingen en optimalisaties.

Services