Maak kennis met onze specialisten

Ons team van toegewijde en snelschakelende mediaprofs kiest voor persoonlijk contact. We zitten liever bij jou aan tafel om een campagnestrategie uit te stippelen dan dat we op kantoor stoeien met duffe Excel-sheets. Persoonlijk contact helpt ons om jou optimaal en proactief ondersteunen. Wie bel jij om kennis te maken?
Edwin WerkmanEigenaar

Hij vormt als directeur | founder hét gezicht van Zuiver Media. Is een helder analyticus en een scherpzinnig mens. Kent de wereld van de media op zijn duimpje. Hij weet welke wegen leiden tot het beste resultaat en tevreden klanten. Werkt al meer dan 15 jaar in de mediabranche. Met zijn roots in Rotterdam heeft hij daar dan ook een groot mediabureau van binnen gezien. Uiteindelijk richting Den Haag getrokken maar nog wel wonend onder de rook van Rotterdam. In 2009 is Edwin begonnen met Zuiver Media: omdat het anders moest en anders kon.

Lees verder >

Karin CluistraMediaplanner online

Karin is medio 2015 fulltime in dienst getreden bij Zuiver Media, nadat zij succesvol haar masterstudie wist te voltooien. Is begonnen “onder de vleugels” van Patty op de afdeling ordering en heeft daar de kneepjes van het vak geleerd. Inmiddels heeft Karin de overstap gemaakt naar Zuiver Digitaal waar zij zich vol enthousiasme stort op de wonderen die de digitale wereld te bieden heeft. Bovenal onze CHO: Chief Happiness Officer. Zeg ’s eerlijk: ziet Karin er niet gelukkig uit?

Lees verder >

Mariska de BoerMediaplanner online

‘Kleurt zelden buiten de lijntjes’.  Zeg maar een beetje het ‘geweten’ van Zuiver Digitaal. Mediaplanner op hoog niveau, maar met de voeten op de (werk)vloer. Bescheidenheid en perfectionisme gaan samen. Een echt dansend mensen-mens en vraagbaak.

Lees verder >

Marjan den HartogMediaplanner online

Nieuwe ideeën en inzichten bepalen vaak het succes van een mediaplan. Vraag dat maar aan Marjan. Nieuwsgierig als ze is, zoekt ze graag naar alles wat media zo spannend, onderscheidend en relevant maakt. Sterker nog: ze is een kei in het ontdekken van unieke (online) mediaconcepten. Waar ze ook zijn, Marjan weet ze te vinden. Collega’s zien haar als een energieke, accurate, stressbestendige en flexibele aanpakker die perfect kan plannen. Marjan kan dat, want inspireren is een vak én een gave.

Lees verder >

Nadine Dommisse-Van LaarMediaplanner online

Deze doorgewinterde Voorburgse bekleedt bij ons de functie van online mediaplanner. Recht door zee, razendsnel, precies en een tikkeltje ongeduldig weet de opgewekte controlfreak orde te scheppen in de soms chaotische mediawereld en het gehele proces van briefing tot realisatie in goede banen te leiden. Nadine is geboren in Den Haag en woont samen met haar man Guido en hun drie kinderen in Voorburg. Met haar gezin genieten van het leven staat bij Nadine voorop.

Lees verder >

Nanda de SmitTeamlead online

Met haar nagels strak in de lak zie je onze Nanda niet snel over het hoofd. Vanuit Zeeland deze kant op gekomen voor een studie communicatie en nooit meer weggegaan uit Rotterdam. De juiste mentaliteit dus.  Werkte hiervoor als online mediaspecialist bij een ander bureau en gaat met onvervalst enthousiasme Zuiver Digitaal verder op de digitale kaart zetten.

Lees verder >

Ramon DuijvestijnCampagnemanager

Als er iets is dat Ramon kenmerkt, is het wel de bevlogenheid waarmee hij zijn werk constant naar een hoger niveau tilt. Zijn feilloze interne en externe analyses zijn keer op keer imponerend, evenals de passie waarmee hij zijn projecten uitvoert en klanten helpt. Altijd met een glimlach. Met zijn kritische blik, analytische talent en oog voor detail is hij met recht een top campagnemanager.

Lees verder >

Sabrina CoomansCampagnemanager

Gemotiveerd, enthousiast en met een persoonlijke kijk op haar werk streeft Sabrina naar een eindproduct dat eruit springt. Bij Zuiver Media is zij als online trafficker designer helemaal op haar plek. En wij vinden niets zo fijn om met Sabrina te werken, die passie heeft voor dat wat ze doet en zich voor 100% inzet. Het is iedere dag weer een feestje om Sabrina te zien groeien in kennis en ervaring.

Lees verder >

Stephanie van der LaanCampagnemanager
Willem-Jan van VelzenCampagnemanager

Analytisch en commercieel. Beheert onlinecampagnes. Vertaalt doelstellingen naar heldere rapportages en staat garant voor maximaal resultaat. Met zijn analytisch vermogen kent hij de vraag achter de vraag.  Zorgt vandaag voor jouw online succes van morgen. Online specialist in optima forma.

Lees verder >

Yassin KwyasseMediaplanner online

Van de vele wegen die naar de consument leiden via het web zoekt Yassin voor elk merk de meest kansrijke. Hoe kort of lang die weg is, hangt af van de situatie. Maar één ding staat vooraf vast: Yassin’s aanpak is digitaal, persoonlijk en verrassend. Hij gelooft heilig in het verzamelen en gebruiken van digitale data ten behoeve van de onlinecampagnes. Met zijn uitgebreide kennis (opgedaan bij Google en Achmea) van datagebruik vindt hij telkens een unieke, vaak onconventionele oplossing die de klant en zijn doelgroep verbindt.

Lees verder >

Meld je aan voor de nieuwsbrief!