Mediaspecialist voor reclamebureaus

Zuiver Digitaal maakt het niet alleen de adverteerders zelf makkelijk, maar ook reclamebureaus. Verzorgt jouw bureau de advertisingcampagnes voor klanten? Dan regelen wij de inkoop voor je. Door automatisering weten we exact hoeveel inkoopruimte er is en onderhandelen we tot de pijngrens bij exploitanten. Dat betekent voor jou lagere kosten en meer overzicht dankzij onze innovatieve mediatools.

 

Bovendien helpen we je om het effect van de media-inzet te vergroten. Benut de kennis die Zuiver Digitaal in huis heeft – dankzij AB-testing, heatmaps en zoekwoordpopulariteit bij de doelgroep – om je creaties helemaal onweerstaanbaar te maken.

/

 

4 redenen om voor Zuiver Digitaal te kiezen:

 

  1. Specialist: Zuiver Digitaal verbindt mediastrategie met inkoop. We concentreren ons voor jou op online advertising campagnes voor Google Adwords, social media-advertising, SEA, mobile marketing, online radio & video.
    p
  2. Crossmediaal: Een goed gekozen mediamix versterkt je campagne. Neem radio en zoekmachinemarketing of de combinatie online video advertenties én tv-commercials. Online en offline zichtbaarheid vergroot aantoonbaar de merkvoorkeur bij consumenten. Daarom trekt Zuiver Digitaal vaak samen op met Zuiver Media.
    p
  3. Transparant: Zuiver Digitaal werkt volledig transparant. Zo weet je als klant precies wat je aan ons hebt, wat het je kost, maar ook wat het oplevert. Zonder contracten vol kleine lettertjes. Zuiver Digitaal: eerlijk, glashelder en soms een tikkeltje brutaal.
    p
  4. Mediatools: Tijd is geld, dat begrijpen we heel goed. En dus ontwikkelden we mediatools die het adverteren efficiënter, overzichtelijker en aangenamer maken. Handig voor jou als adverteerder, maar ook handig voor ons. Want we zitten liever bij jou aan tafel om een campagnestrategie uit te stippelen dan dat we op kantoor stoeien met duffe Excel-sheets.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief!